SUN SaarijärviElinvoimainen SaarijärviTarina kiertää kylää – kutsu

Tarina kiertää kylää – kutsu

Tänä jouluna matkaa jouluun tehdään tarinoiden siivittämänä. Jouluaattoon saakka jokaisena joulukuun päivänä on mahdollisuus viivähtää yhdessä hetki jonkun tarinan äärellä – tarinan, joka viihdyttää, puhuttelee tai koskettaa. Se voi olla satu, novelli, runo, katkelma lempikirjasta tai jotain muuta. Tarinatuokiot kiertävät eri paikoissa Saarijärvellä ja Pylkönmäellä. Kertojina tai lukijoina on tuttuja ja tuntemattomampia paikkakuntalaisia. Tarinapaikat näkyvät joulukalenterissa – joinakin päivinä niitä voi olla useitakin. Tarinan kesto on 5-30 min ja usein se on osana jotain tapahtumaa. Tarinakalenteri on osa Saarijärven Valon Joulu -tapahtumaa.

Kutsun Sinut mukaan toteuttamaan tarinallista joulukalenteria. Onko Sinulla tarjota tilaa tai tapahtumaa, mihin tarinatuokion voisi tuoda? Tiedätkö jonkun, joka voisi olla tarinan kertojana/ lukijana – olisitko itse siihen käytettävissä? Tuleeko mieleen muita ideoita tähän liittyen?

Mahdollisia paikkoja voisivat olla esimerkiksi päiväkodit, koulut, kaupungintalo, terveysasema, palvelutalot, kirjasto, kylätuvat, ravintolat, kahvilat, kauppakäytävä, metsä, talli, tori, kirkko, seurakuntatalot …. Itse tarinatuokioiden ei lähtökohtaisesti ole tarkoitus olla maksullisia, mutta jos se liittyy maksulliseen tapahtumaan, ei sekään ole este, kunhan pääsymaksu on tiedossa.

Tarvittaessa kirjaston väeltä voi pyytää apua sopivan tarinan löytämiseksi. Niissä ei tarvitse mainita joulua, riittää, että se tulee mieleen tässä yhteydessä – jotenkin merkityksellisenä, jotenkin jouluisiin asioihin, tunteisiin, arvoihin, muistoihin liittyvänä.

Kehrän väki/SUN Saarijärvi hoitaa tietojen koostamisen joulukalenteriksi ja markkinoinnin.

Marraskuun puoliväliin mennessä kalenteri koostetaan joulukalenteriksi. Voit siis ilmoittaa joko tilan, tapahtuman tai lukijan – tai kerralla vaikka nuo kaikki, jos niistä on jo valmis paketti. Tarvittaessa autamme yhdistämään tilat ja kertojat.

Voit olla yhteydessä sähköpostilla Kehrän toimistoon / paivi.sarvikas (at) kehra.net.

  • Yhteistä jouluista tapahtumasarjaa on ideoinut ja kokoaa Pirjo Salminen, Kehrän väki taustajoukkoina.

Tänään

Facebook

<< heinä 2024 >>
mtktpls
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4