Yhdistykset luovat iloa ja elinvoimaa -
tule mukaan toimintaan!
SUN SaarijärviElinvoimainen SaarijärviSaarijärven Valon Joulu 9.11.2018 – 6.1.2019

Saarijärven Valon Joulu 9.11.2018 – 6.1.2019

Valon Joulu järjestetään tänä vuonna toista kertaa, 9.11.2018-6.1.2019. Haastamme asukkaat, yritykset ja muut yhteisöt koristamaan pihansa ja ikkunansa jouluisin valoin ja lyhdyin! Tarkoituksena on viestiä positiivisesta yhteishengestä ja luoda yhdessä tunnelmallinen joulu Saarijärven keskustaan.

Valon Joulu alkaa Valojuhlasta 9.11., jolloin Taitokeskuksessa, Kunnantuvalla ja sen pihapiirissä saa nauttia valosta, taiteista, musiikista ja tanssista. Tuolloin syttyvät valot myös Kauppakadun lehmuksiin.

Saarijärven kivijalkakaupoissa on monenlaiia tarjouksia ja tapahtumia, kannattaa seurata ilmoittelua.

Saarijärven Pop Up –kauppa Säästökeskuksessa palvelee marras-joulukuun ajan, ja tuo uutta tarjontaa jouluostoksiin.

Saarijärven Elokuvaviikko piristää perinteisesti marraskuutamme 11.11.-18.11., tarjoten upean kattauksen kotimaisia ja ulkomaisia elokuvia.

Pikkujoulukausi on parhaimmillaan, ja paikallisissa ravintoloissa on musiikkia tarjolla monenlaiseen makuun.

Joulukadun avajaisia vietetään lauantaina 24.11. Jouluvalot syttyvät keskustaan, ja Paavonaukiolla on Saarijärven yrittäjät ry:n järjestämää ohjelmaa mikä huipentuu ilotulitukseen!

Jouluisia näyteikkunoita pääsee pian ihailemaan, ja tänä vuonna voi niiden joukosta valita suosikkinsa 24.11.-8.12. välisenä aikana järjestettävässä Kaunein jouluikkuna -äänestyksessä. Kilpailun järjestävät Kehräkumppanit ry ja Saarijärveläinen-lehti.

Joulumieltä voit tuottaa myös osallistumalla Joulupuu-keräykseen 1.-14.12. Joulupuu-keräyksen kautta voit muistaa oman paikkakuntamme apua tarvitsevia lapsiperheitä. Jokainen lapsi on joululahjansa ansainnut.

Tarina kiertää kylää –joulukalenteri johdattaa jouluun tarinoiden siivittämänä. Jouluaattoon saakka jokaisena joulukuun päivänä on mahdollisuus viivähtää yhdessä hetki jonkun tarinan äärellä – tarinan, joka viihdyttää, puhuttelee tai koskettaa. Tarinatuokiot kiertävät eri paikoissa Saarijärvellä ja Pylkönmäellä. Kertojina tai lukijoina on tuttuja ja tuntemattomampia paikkakuntalaisia. Tarinajoulukalenteri julkaistaan SUN Saarijärven kanavissa: ilmoitustaululla, nettisivuilla www.sunsaarijarvi.fi ja somekanavissa.

Valon Joulu –tapahtumaan kuuluu paljon erilaista ohjelmaa, konsertteja ja tapahtumia. Kannattaa seurata tapahtumakalentereita ja muita tiedotusvälineitä!

 

Tänään

Facebook

SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Kevät ☀️🌷
jos ei ihan keikkuen tulevi niin tulee kuitenkin!

Siistimme yhdessä @saarikkameidantupa väen kanssa toimiston pihapiiriä
keskiviikkona 12.5.

Haastamme Sinut oman elin- tai työympäristösi siivoamiseen. Se voi olla roskien keräämistä, haravointia, ikkunan pesua, kukkaruukkujen valmistelua kesää varten ja vaikkapa orvokkien istuttamista, tai jotain muuta mikä mielestäsi kaipaa huomiota talven jäljiltä.

Osallistua voi mihin aikaan tahansa, mikä omaan aikatauluusi sopii. Eikä
pidä olla huolissaan, jos 12.5. on buukattu 😊. Voit toteuttaa
hyvän työn itsellesi parempana ajankohtana.

Kuvaa siisti tekosi ja jaa somessa
#sunsiistisaarijärvi

SAA JAKAA!

Jokainen haasteeseen osallistuja vastaa itse mahdollisten jätteiden hävittämisestä ja tarvittavien välineiden hankkimisesta.

#kehräkumppanit
#saarikkameidantupa
#sunsiistisaarijärvi
#hyväsyntyymeistä
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Yhdistyksille tarjolla mahdollisuus palkata 15-17-vuotias nuori kahdeksi viikoksi kesätöihin - Kesäduuni OP:n piikkiin -hakuaika on nyt!
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Into III -teemahankkeen haku jatkuu!
Leader Viisari ry hakee alahankkeita yhdistysten pienille investoinneille. Alahankkeet saavat sisältää kylän asukkaiden yhteiseen käyttöön tarkoitettuja kone- ja laitehankintoja ja/tai pieniä rakentamisen korjaus- ja kunnostustöitä. Alahankkeiden hakuaikaa on jatkettu 1.3.2021 saakka.
http://www.keskisuomenmaaseutu.fi/leader-toiminta/leader_viisari/ajankohtaista/into_iii_-teemahanke
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi päivitti kansikuvansa.
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Vietämme joululomaa ja toimisto on suljettu 23.12.2020 - 3.1.2021 välisen ajan. Tavataan taas ensi vuonna!
#kehräkumppanit
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Uskomattoman paljon hienoja paikallisia käsitöitä, herkkuja ja muita lähituotteita lähti puodista ilahduttamaan joulunviettäjiä! Haikein mielin on puoti tänään purettu...
.
#kehränjoulupuoti #arvostanpaikallista #hyväsyntyymeistä #saarijärvenvalonjoulu #Kehräkumppanit
<< syys 2021 >>
mtktpls
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3