KEHRÄ
EtusivuUutisetProjektisihteerin toimi avoinna

Projektisihteerin toimi avoinna

PROJEKTISIHTEERIN HAKUOHJE

Kehrä on ELY- keskukselta rahoitusta saava, Kehräkumppanit ry:n(ent. Saarijärven Monitoimikeskuksen kannatusyhdistys) hallinnoima työllisyys- ja yhteistyöprojekti, missä pyritään luomaan työ- ja harjoittelupaikkoja lähinnä vapaaehtoistyötä tekevien järjestöjen tarpeisiin. Yhteistyötä tehdään nykyisin yhä enenevässä määrin myös yritysten ja yksityisten henkilöiden kanssa. Alustavasti projektille on saatu rahoitus v. 2013 saakka.

Projektin toiminta alkoi v. 2002 Saarijärvellä, vuonna 2007 toiminta laajeni myös naapurikuntiin. Yhteistyöjärjestöjä meillä on tällä hetkellä yli kuusikymmentä. Keskimäärin työllistämme viitisenkymmentä henkilöä, kesäaikana määrä nousee yli kahdeksankymmenen. Lisätietoa Kehrästä löydät näiltä sivuiltamme.

Toiminnan laajenemisen vuoksi etsimme kahden hankevetäjän avuksi määräaikaiseen työsuhteeseen loppuvuodeksi projektisihteeriä. Tehtävään sisältyy myös työllistettyjen työnohjausta sekä muuta hankevetäjän työtä. Tehtävän lopullinen sisältö määräytyy hakijan vahvuuksien ja hankevetäjien keskinäisen työnjaon mukaisesti. Suunnitelmissa on mm. jatkossa tarjota yhä enemmän apua järjestöjen toiminnan kehittämiseen ja erilaisten suurten tapahtumien järjestämiseen.

Monipuolisten tehtävien vuoksi edellytämme myös hakijalta monipuolista osaamista .Oikea työnjohdollinen ote ja ihmissuhdetaidot ovat erittäin tärkeitä tehtävän hoidon kannalta.

Arvostamme myös kokemusta järjestötyöstä ja alueen tuntemusta. Vapaaehtoistyötä tekevien järjestöjen kanssa työskentely edellyttää luonnollisesti joustavaa valmiutta ilta – ja viikonlopputyöhön.

ELY-keskuksen hankevetäjien peruspalkkaa korkeammille palkkatoiveille pitää löytyä tosi pätevät perusteet!

Mikäli olet kiinnostunut paikasta, lähetä hakemuksesi mieluiten sähköpostitse osoitteeseen pentti.vesterinen@kehra.net. sunnuntai-iltaan 11.7. mennessä. Lähetämme kuittauksen perille tulosta. Mikäli luotat vain tavalliseen postiin, osoitteemme on Paavontie 17, 43100 Saarijärvi.

Työtodistuksia emme vielä tässä vaiheessa pyydä, voit tietenkin halutessasi lähettää niitäkin. Lisätietoja voit kysellä meiltä molemmilta Odotamme mielenkiinnolla, millaisen työtoverin saamme jatkossa!

Pentti 0400-676523

Anu 045-2766211