Yhdistykset luovat iloa ja elinvoimaa -
tule mukaan toimintaan!
SUN SaarijärviTiedotteetKUTSU Kehräkumppanit ry:n jäsenjärjestöille vuosikokoukseen ma 21.9. klo 17.00

KUTSU Kehräkumppanit ry:n jäsenjärjestöille vuosikokoukseen ma 21.9. klo 17.00

Terveiset Kehrän puheenjohtajalta

Kukapa olisi vuoden 2020 alussa arvannut, että jo parin kuukauden kuluttua eläisimme hyvin erilaisessa maailmassa. Koronapandemia pakotti ihmiset eristyksiin ja pois monista luontaisista toimistaan. Monenlainen harrastaminen hiipui viruksen pelossa. Kokoontuminen yhteen ei ollut suotavaa. Poikkeustila purettiin jo kesällä, mutta takaraivoon jäi jäljelle ajatus varovaisuudesta omissa arjen valinnoissa ja siitä, että riskiryhmiä pitää suojella.

Poikkeuksellinen kevät ja kesä saivat kuitenkin miettimään myös vaihtoehtoisia tapoja tehdä tuttuja asioita, vaikkapa etäsynttärit videoyhteydellä ystävien ja suvun kesken. Arkeen lisättiin mielellään turvallisia harrasteita, kuten luonnossa liikkumista. Moni käytti ilmaantunutta vapaata aikaa sellaisiin asioihin, joihin ei aiemmin ollut liiennyt aikaa, kuten kodin pikkuremontteihin tai vanhojen valokuvien järjestämiseen.

Näin syksyllä odottelemme koronan toista aaltoa, mutta samalla tiedämme viruksesta paljon enemmän kuin puoli vuotta sitten. Tiedämme, että omalla käyttäytymisellämme voimme paljon vaikuttaa siihen, olemmeko alttiina virukselle vai emme. Eristyksen jälkeen kaipaamme toisiamme, sosiaalisia suhteita, yhteistoimintaa, sitä, että voimme pallotella ideoita ja ajatuksia keskenämme. Uskallamme toimia pandemiasta huolimatta, jos toimimme tiedostaen, pitäen mielessä terveyttä suojaavat suositukset.

Kehrän yhteistoimintatila OLOTILA odottaa käyttäjiään. Yhdistyksesi on lämpimästi tervetullut vuosikokoukseen sekä tutustumaan tilaan ja sen suomiin mahdollisuuksiin!

Syysterveisin

Suvi Rossi, puheenjohtaja,
Kehräkumppanit ry

*****

KUTSU JÄSENJÄRJESTÖILLE:

Kehräkumppanit ry:n VUOSIKOKOUS

maanantaina 21.9.2020 klo 17.30 Kehrän OLOTILASSA (Kauppakatu 8, 2. krs)

Tarjolla kakkukahvit klo 17.00!

Käsitellään sääntömääräiset asiat. Liitteenä esityslista ja valtakirja yhdistyksenne edustajalle.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Hallitus

Lataa pdf (valtakirja ja esityslista)VUOSIKOKOUSKUTSU_2020

*****

Tule mukaan kokoukseen ja samalla tutustumaan Kehrän uuteen, väljään ja viihtyisään yhteisötilaan, missä yhdistysten on mahdollista yhdessä ja erikseen järjestää monenlaista toimintaa ja tapahtumia – myös ajankohtaiset turvallisuus- ja hygieniaohjeet huomioiden, kuten toimimme tässäkin kokouksessa. Tulethan sinäkin vain terveenä!

Kuka tahansa järjestönne jäsen, joka on kiinnostunut kehittämään yhteistyötä ja uutta toimintaa, on tervetullut Kehräkumppanit ry:n vuosikokoukseen! Jos järjestönne haluaa osallistua mahdollisiin äänestyksiin, tulee yhdistyksenne jäsenellä olla liitteessä oleva valtakirja mukanaan.

Kehrän toimintaan (mm. OTE2-työllistämishanke) voit tutustua nettisivuillamme www.kehra.net, ja OLOTILAAN ja siellä järjestettävään toimintaan www.sunsaarijarvi.fi.

 

Tänään

Facebook

SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Kevät ☀️🌷
jos ei ihan keikkuen tulevi niin tulee kuitenkin!

Siistimme yhdessä @saarikkameidantupa väen kanssa toimiston pihapiiriä
keskiviikkona 12.5.

Haastamme Sinut oman elin- tai työympäristösi siivoamiseen. Se voi olla roskien keräämistä, haravointia, ikkunan pesua, kukkaruukkujen valmistelua kesää varten ja vaikkapa orvokkien istuttamista, tai jotain muuta mikä mielestäsi kaipaa huomiota talven jäljiltä.

Osallistua voi mihin aikaan tahansa, mikä omaan aikatauluusi sopii. Eikä
pidä olla huolissaan, jos 12.5. on buukattu 😊. Voit toteuttaa
hyvän työn itsellesi parempana ajankohtana.

Kuvaa siisti tekosi ja jaa somessa
#sunsiistisaarijärvi

SAA JAKAA!

Jokainen haasteeseen osallistuja vastaa itse mahdollisten jätteiden hävittämisestä ja tarvittavien välineiden hankkimisesta.

#kehräkumppanit
#saarikkameidantupa
#sunsiistisaarijärvi
#hyväsyntyymeistä
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Yhdistyksille tarjolla mahdollisuus palkata 15-17-vuotias nuori kahdeksi viikoksi kesätöihin - Kesäduuni OP:n piikkiin -hakuaika on nyt!
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Into III -teemahankkeen haku jatkuu!
Leader Viisari ry hakee alahankkeita yhdistysten pienille investoinneille. Alahankkeet saavat sisältää kylän asukkaiden yhteiseen käyttöön tarkoitettuja kone- ja laitehankintoja ja/tai pieniä rakentamisen korjaus- ja kunnostustöitä. Alahankkeiden hakuaikaa on jatkettu 1.3.2021 saakka.
http://www.keskisuomenmaaseutu.fi/leader-toiminta/leader_viisari/ajankohtaista/into_iii_-teemahanke
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi päivitti kansikuvansa.
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Vietämme joululomaa ja toimisto on suljettu 23.12.2020 - 3.1.2021 välisen ajan. Tavataan taas ensi vuonna!
#kehräkumppanit
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Uskomattoman paljon hienoja paikallisia käsitöitä, herkkuja ja muita lähituotteita lähti puodista ilahduttamaan joulunviettäjiä! Haikein mielin on puoti tänään purettu...
.
#kehränjoulupuoti #arvostanpaikallista #hyväsyntyymeistä #saarijärvenvalonjoulu #Kehräkumppanit
<< heinä 2021 >>
mtktpls
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1