SUN SaarijärviTiedotteetElämää ja toimintaa keskustaan – uusi yhteisötila avautuu

Elämää ja toimintaa keskustaan – uusi yhteisötila avautuu

Keskustaan kaivattu järjestöjen yhteinen tila toteutuu! Kehrän toimiston viereen Kauppakadulle avataan viikolla 12 uusi yhteisötila – SUN Saarijärvi OLOTILA, missä kokousten lisäksi on mahdollista järjestää monenlaista kaikille avointa toimintaa, aamusta iltaan. Tila toteutetaan ilman hanke- tai muuta julkista rahoitusta, kumppaneina käynnistämässä toimintaa ovat Saarikka ja MLL:n Saarijärven yhdistys. Kalusteita ja varusteita on ilahduttavan paljon saatu lahjoituksina yrityksiltä – kiitos kaikille asiaa tukeneille!

Tilaa voivat käyttää kaikki saarijärveläiset yhdistykset ja muut toimijat. Käytössä on avara kokoustila varusteineen, keittiö ja inva-wc sekä MLL:n varustama lasten leikkinurkkaus. Yhteensä paikkoja on yli 50 henkilölle. Tilassa on lisäksi pieni neuvotteluhuone 6-8 henkilölle. Tilasta perittävillä käyttömaksuilla katetaan tilan vuokra- ja käyttökustannuksia.

SUN Saarijärvi -kanavat keskittyvät jatkossa tiedottamaan tulevassa yhteistilassa tapahtuvasta toiminnasta ja muusta Kehräkumppanit ry:n ja sen jäsenyhdistysten toiminnasta ja tapahtumista. Käytössä ovat myös SUN Saarijärvi -facebook ja instagram-kanavat sekä yhteisötilassa oleva ilmoitustaulu.

Tervetuloa tutustumaan uuteen tilaan ja ideoimaan toimintaa!

Mukana tapahtumien järjestämisessä

Kehrä on lähes 20 toimintavuotensa aikana ollut aktiivisesti mukana toteuttamassa erilaisia tapahtumia. Viime vuosilta tuttuja ovat SUN siisti Saarijärvi ja Kukkiva Saarijärvi -haastekampanjat, Pihakirppis keskustassa sekä joulunajan tapahtumat; Lahjapuu-keräys yhteistyössä MLL Saarijärven yhdistyksen kanssa, Kaunein Jouluikkuna -äänestys yhteistyössä Saarijärveläinen-lehden kanssa sekä Valon Joulu -haaste kaikille saarijärveläisille. Kehräkumppanit ry on jatkossakin mielellään mukana yhteistyössä järjestämässä erilaista yhteistä toimintaa!

 

Tänään

Facebook

<< kesä 2022 >>
mtktpls
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3