Yhdistykset luovat iloa ja elinvoimaa -
tule mukaan toimintaan!
SUN SaarijärviYhdistykset ja vapaaehtoistyöVie Vanhus ulos -kampanja Saarijärvellä

Vie Vanhus ulos -kampanja Saarijärvellä

Tänään on alkanut Ikäinstituutin Vie Vanhus ulos -kampanja, joka kestää 11.10.2018 asti. Kampanjalla edistetään niiden ikäihmisten ulkoilua, jotka tarvitsevat apua ulkoillakseen turvallisesti. Kampanjaan voi osallistua jokainen, joka halua tehdä hyvää. Haastamme vapaaehtoisia, järjestötoimijoita, opiskelijoita, hoitotyön ammattilaisia sekä läheisiä ja naapureita iäkkäiden ulkoiluystäviksi. Osallistua voi yksin tai yhdessä, vaikka työporukalla. Kampanja nettisivut löytyvät täältä: http://www.vievanhusulos.fi/

Kampanjaan voi osallistua ulkoilemalla ikäihmisen kanssa ja kirjaamalla ne kampanjasivustolle joko yksityishenkilönä tai yhteisönä. Jatkossa ulkoilut näkyvät Suomen kartalla ja Saarijärven kohta muuttuu sitä vihreämmäksi, mitä enemmän täällä ulkoillaan.

Saarijärvelle voi luoda niin monta yhteisötiliä kuin haluaa. Esim. järjestöt, seurakunta, koululuokka, päiväkeskus  jne. voivat luoda omat tilit, jonne heidän ulkoilukerrat kirjataan. Yhteisön ulkoilutilin voi käydä luomassa täällä http://www.vievanhusulos.fi/luo-ulkoilutili/. Kirjausten yhteydessä kysytään paikkakunta, joten kaikki kirjatut ulkoilukerrat kertyvät Saarijärven kohdalle kartassa.

Saarijärvelle on luotu myös yhteinen tili, jonka nimi on Saarijärvi (löytyy ulkoiluja kirjatessa yhteisövalikosta), tänne voi kirjata ulkoiluja taustatahosta riippumatta. Ulkoilut pääsee kirjaamaan suoraan Vie vanhus ulos kampanjasivun etusivulta, kohdasta Ilmoita ulkoiluja. Vaihtoehtoisesti ulkoilut voi ilmoittaa myös Kati Kivelälle kati.kivela@saarijarvi.fi tai p. 040 7295 722.

Vie vanhus ulos -kampanja huipentuu 11.10. Saarijärven urheilukentällä pidettävään ulkoilutapahtumaan, josta on tulossa lisäinfoa myöhemmin.

Yhteistyöterveisin ja ulkoilun iloa toivottaen

Saarijärven Voimaa vanhuuteen työryhmä

Tänään

Facebook

SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Kevät ☀️🌷
jos ei ihan keikkuen tulevi niin tulee kuitenkin!

Siistimme yhdessä @saarikkameidantupa väen kanssa toimiston pihapiiriä
keskiviikkona 12.5.

Haastamme Sinut oman elin- tai työympäristösi siivoamiseen. Se voi olla roskien keräämistä, haravointia, ikkunan pesua, kukkaruukkujen valmistelua kesää varten ja vaikkapa orvokkien istuttamista, tai jotain muuta mikä mielestäsi kaipaa huomiota talven jäljiltä.

Osallistua voi mihin aikaan tahansa, mikä omaan aikatauluusi sopii. Eikä
pidä olla huolissaan, jos 12.5. on buukattu 😊. Voit toteuttaa
hyvän työn itsellesi parempana ajankohtana.

Kuvaa siisti tekosi ja jaa somessa
#sunsiistisaarijärvi

SAA JAKAA!

Jokainen haasteeseen osallistuja vastaa itse mahdollisten jätteiden hävittämisestä ja tarvittavien välineiden hankkimisesta.

#kehräkumppanit
#saarikkameidantupa
#sunsiistisaarijärvi
#hyväsyntyymeistä
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Yhdistyksille tarjolla mahdollisuus palkata 15-17-vuotias nuori kahdeksi viikoksi kesätöihin - Kesäduuni OP:n piikkiin -hakuaika on nyt!
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Into III -teemahankkeen haku jatkuu!
Leader Viisari ry hakee alahankkeita yhdistysten pienille investoinneille. Alahankkeet saavat sisältää kylän asukkaiden yhteiseen käyttöön tarkoitettuja kone- ja laitehankintoja ja/tai pieniä rakentamisen korjaus- ja kunnostustöitä. Alahankkeiden hakuaikaa on jatkettu 1.3.2021 saakka.
http://www.keskisuomenmaaseutu.fi/leader-toiminta/leader_viisari/ajankohtaista/into_iii_-teemahanke
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi päivitti kansikuvansa.
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Vietämme joululomaa ja toimisto on suljettu 23.12.2020 - 3.1.2021 välisen ajan. Tavataan taas ensi vuonna!
#kehräkumppanit
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Uskomattoman paljon hienoja paikallisia käsitöitä, herkkuja ja muita lähituotteita lähti puodista ilahduttamaan joulunviettäjiä! Haikein mielin on puoti tänään purettu...
.
#kehränjoulupuoti #arvostanpaikallista #hyväsyntyymeistä #saarijärvenvalonjoulu #Kehräkumppanit
<< elo 2021 >>
mtktpls
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5