Yhdistykset luovat iloa ja elinvoimaa -
tule mukaan toimintaan!
SUN SaarijärviElinvoimainen SaarijärviTarina kiertää kylää – kutsu

Tarina kiertää kylää – kutsu

Tänä jouluna matkaa jouluun tehdään tarinoiden siivittämänä. Jouluaattoon saakka jokaisena joulukuun päivänä on mahdollisuus viivähtää yhdessä hetki jonkun tarinan äärellä – tarinan, joka viihdyttää, puhuttelee tai koskettaa. Se voi olla satu, novelli, runo, katkelma lempikirjasta tai jotain muuta. Tarinatuokiot kiertävät eri paikoissa Saarijärvellä ja Pylkönmäellä. Kertojina tai lukijoina on tuttuja ja tuntemattomampia paikkakuntalaisia. Tarinapaikat näkyvät joulukalenterissa – joinakin päivinä niitä voi olla useitakin. Tarinan kesto on 5-30 min ja usein se on osana jotain tapahtumaa. Tarinakalenteri on osa Saarijärven Valon Joulu -tapahtumaa.

Kutsun Sinut mukaan toteuttamaan tarinallista joulukalenteria. Onko Sinulla tarjota tilaa tai tapahtumaa, mihin tarinatuokion voisi tuoda? Tiedätkö jonkun, joka voisi olla tarinan kertojana/ lukijana – olisitko itse siihen käytettävissä? Tuleeko mieleen muita ideoita tähän liittyen?

Mahdollisia paikkoja voisivat olla esimerkiksi päiväkodit, koulut, kaupungintalo, terveysasema, palvelutalot, kirjasto, kylätuvat, ravintolat, kahvilat, kauppakäytävä, metsä, talli, tori, kirkko, seurakuntatalot …. Itse tarinatuokioiden ei lähtökohtaisesti ole tarkoitus olla maksullisia, mutta jos se liittyy maksulliseen tapahtumaan, ei sekään ole este, kunhan pääsymaksu on tiedossa.

Tarvittaessa kirjaston väeltä voi pyytää apua sopivan tarinan löytämiseksi. Niissä ei tarvitse mainita joulua, riittää, että se tulee mieleen tässä yhteydessä – jotenkin merkityksellisenä, jotenkin jouluisiin asioihin, tunteisiin, arvoihin, muistoihin liittyvänä.

Kehrän väki/SUN Saarijärvi hoitaa tietojen koostamisen joulukalenteriksi ja markkinoinnin.

Marraskuun puoliväliin mennessä kalenteri koostetaan joulukalenteriksi. Voit siis ilmoittaa joko tilan, tapahtuman tai lukijan – tai kerralla vaikka nuo kaikki, jos niistä on jo valmis paketti. Tarvittaessa autamme yhdistämään tilat ja kertojat.

Voit olla yhteydessä sähköpostilla Kehrän toimistoon / paivi.sarvikas (at) kehra.net.

  • Yhteistä jouluista tapahtumasarjaa on ideoinut ja kokoaa Pirjo Salminen, Kehrän väki taustajoukkoina.

Tänään

Facebook

SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Kevät ☀️🌷
jos ei ihan keikkuen tulevi niin tulee kuitenkin!

Siistimme yhdessä @saarikkameidantupa väen kanssa toimiston pihapiiriä
keskiviikkona 12.5.

Haastamme Sinut oman elin- tai työympäristösi siivoamiseen. Se voi olla roskien keräämistä, haravointia, ikkunan pesua, kukkaruukkujen valmistelua kesää varten ja vaikkapa orvokkien istuttamista, tai jotain muuta mikä mielestäsi kaipaa huomiota talven jäljiltä.

Osallistua voi mihin aikaan tahansa, mikä omaan aikatauluusi sopii. Eikä
pidä olla huolissaan, jos 12.5. on buukattu 😊. Voit toteuttaa
hyvän työn itsellesi parempana ajankohtana.

Kuvaa siisti tekosi ja jaa somessa
#sunsiistisaarijärvi

SAA JAKAA!

Jokainen haasteeseen osallistuja vastaa itse mahdollisten jätteiden hävittämisestä ja tarvittavien välineiden hankkimisesta.

#kehräkumppanit
#saarikkameidantupa
#sunsiistisaarijärvi
#hyväsyntyymeistä
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Yhdistyksille tarjolla mahdollisuus palkata 15-17-vuotias nuori kahdeksi viikoksi kesätöihin - Kesäduuni OP:n piikkiin -hakuaika on nyt!
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Into III -teemahankkeen haku jatkuu!
Leader Viisari ry hakee alahankkeita yhdistysten pienille investoinneille. Alahankkeet saavat sisältää kylän asukkaiden yhteiseen käyttöön tarkoitettuja kone- ja laitehankintoja ja/tai pieniä rakentamisen korjaus- ja kunnostustöitä. Alahankkeiden hakuaikaa on jatkettu 1.3.2021 saakka.
http://www.keskisuomenmaaseutu.fi/leader-toiminta/leader_viisari/ajankohtaista/into_iii_-teemahanke
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi päivitti kansikuvansa.
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Vietämme joululomaa ja toimisto on suljettu 23.12.2020 - 3.1.2021 välisen ajan. Tavataan taas ensi vuonna!
#kehräkumppanit
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Uskomattoman paljon hienoja paikallisia käsitöitä, herkkuja ja muita lähituotteita lähti puodista ilahduttamaan joulunviettäjiä! Haikein mielin on puoti tänään purettu...
.
#kehränjoulupuoti #arvostanpaikallista #hyväsyntyymeistä #saarijärvenvalonjoulu #Kehräkumppanit
<< elo 2021 >>
mtktpls
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5