Yhdistykset luovat iloa ja elinvoimaa -
tule mukaan toimintaan!
EtusivuSUN SaarijärviYhdistyksetSaarijärven seniorit ry

Saarijärven seniorit ry

Yhdistyksemme toimii eläkeläisten ja ikääntyvien edunvalvojana yhdessä Keski-Suomen senioripiirin ja Kansallisen senioriliiton kanssa. Teemme yhteistyötä paikkakunnan muiden eläkeläisyhdistysten kanssa.

Toimintamme tavoitteena on senioreiden henkinen ja fyysinen hyvinvointi sekä toimintakyvyn ylläpito.


Yhteystiedot

Www:

http://www.saarijarvi.senioriyhdistys.fi

Yhteyshenkilö:

Arja-Leena Peiponen, puheenjohtaja

Sähköposti:

saarijarvi.seniorit(at)gmail.com


Palvelut ja toiminta

Jäsentoiminta: Torstaitapaamisilla, yhteisillä teatteri- ja konserttimatkoilla ruokimme hyvinvointiamme. Käymme tutustumassa kiinnostaviin yrityksiin ja kohteisiin, teemme retkiä lähikuntiin.

Jäsenemme voivat osallistua Keski-Suomen senioripiirin ja senioriliiton järjestämille matkoille, retkille ja koulutustapahtumiin. Senioriyhdistyksen jäsenenä saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Patina-lehden.

Kirpputorit: Pidämme seniorikirppistä Kauppakadulla. Kirppis ottaa vastaan lahjoituksia, tuotot käytetään jäsenistön hyväksi. Kirppis toimii vapaaehtoisvoimin ja kauppaa käydään lauantaisin.

/


Tänään

Facebook

SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Tervetuloa Olotilaan! ☀
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Tiedätkö kesätöitä vailla olevan nuoren? Onko yritykselläsi tekemätöntä työtä, jonka nuori voisi tehdä kevytyrittäjyyden kautta?

Tule mukaan KesäYrittäjyysDeiteille edistämään kesäyrittäjyyttä ja helpottamaan nuorten osaamisen ostamista. Deiteillä tekemätön työ ja tekijät kohtaavat sekä kuulet esimerkkejä uusista tekemisen tavoista.

KesäYrittäjyysDeitit järjestetään järjestetään BioPaavossa tiistaina 9.6.2020 klo 18-19. Voit osallistua tapaamiseen myös zoomissa. Lue lisää: www.biopaavo.fi

Vastaathan kyselyyn, jonka tarkoituksena on selvittää onko yrityksillä, yhdistyksillä tai yksityisillä henkilöillä tekemätöntä työtä, jota nuoret voisivat tehdä esimerkiksi kevytyrittäjinä.

Kysely yrityksille: https://bit.ly/2TGYrK7

Kysely yhdistyksille tai yksityisille henkilöille: https://bit.ly/3guf3yv
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Osallistu haasteeseen! 🌼
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Vielä ennätät hakea musiikin tai tanssin opintoihin syksyllä! ️
<< heinä 2020 >>
mtktpls
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2