SUN Saarijärvi - Kehrä -projekti - Kehräkumppanit ry
SUN SaarijärviTapahtuman järjestäjälleKesä 2017

Kesä 2017

SUN Saarijärvi on tapahtumien ”sateenvarjo”. Tarkoituksenamme on, että saarijärveläisten tekeminen ja osaaminen, into, taito ja ilo saataisiin paikallisten ja lomalaisten näkyville ja kuuluville. Haluamme olla apuna kaikille teille, jotka luotte uutta toimintaa, tuunaatte vanhat ideat ja innostutte yhdessä tekemisestä koko kylän hyväksi.

Monipuolinen tapahtumatarjonta antaa elämyksiä paikallisen musiikin, taiteen sekä erilaisten näytösten ja urheilun kautta. Mukavaa lomaohjelmaa on luvassa kaikille ja kaiken ikäisille, niin keskustassa kuin kyläkunnilla. SUN Saarijärvi kokoaa ohjelmatarjonnan yhteiseksi kokonaisuudeksi. Tuomme esille paikallista tarjontaa ja toimintaa aktivoidaan yhteistyössä paikallisten liikunta- ja kulttuurialan toimijoiden ja harrastajien kanssa.

SUN Saarijärvi – MEIDÄN Saarijärvi

Toteutamme yhteismarkkinointia, jonka kautta tuomme aktiivisen ja monipuolisen tapahtumatarjonnan niin saarijärveläisten kuin kesäkävijöidenkin tietoisuuteen. Kokonaisuus toteutetaan paikallisten yrittäjien ja kulttuurialan toimijoiden sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

SUN Saarijärvi -tapahtumakokonaisuudella on omat SUN Saarijarvi netti- ja somemarkkinointikanavat. Markkinoinnissa ja viestinnässä hyödynnetään myös taustajoukkojen viestintäkanavia. Lisäksi käytetään esim. Saarijärven kaupungin ja Keskisuomalaisen sähköisiä tapahtumakalentereita. Julisteita ja tiedotteita jaetaan eri puolilla.

SUN Saarijärven torikahvila- ja kesätapahtumakokonaisuuden yhteydessä haluamme tukea myös paikallisia yrityksiä. Tarjoamme kokeilujaksona mahdollisuuden tiedottaa ja markkinoida heinäkuun aikana järjestämistänne tapahtumista ja teemapäivistä myös SUN Saarijärven tiedotuskanavissa. Katso lisätietoja.

Osana SUN Saarijärven kesätapahtumatoimintaa olemme järjestäneet torialueelle kolme markkinamökkiä, jotka ovat vapaasti vuokrattavissa juhannuksesta alkaen koko kesän ajan. Keskeisellä alueella sijaitsevat mökit ovat mainioita kojupaikkoja niin pienimuotoiseen kuin laajempaankin myynti- ja järjestötoimintaan! Mökin päivävuokra on 20€, ja sen voi vuokrata myös useampi myyjä yhdessä päiväksi tai pidemmäksi aikaa.

Samassa yhteydessä omassa markkinamökissään toimii myös Kehräkumppanit ry:n pyörittämä SUN Saarijärven infopiste ja torikahvila. Infopisteeseen voivat tapahtumien järjestäjät tuoda omia esitteitä jaettavaksi. Mökin takaseinässä on ilmoitustaulu, mikä on tarkoitettu SUN Saarijärvi -tapahtumailmoituksille.

Tapahtumakokonaisuuden kokoajana ja koordinoijana toimii Kehräkumppanit ry.

Tapahtuman toteutuksen taustajoukoiksi ovat lupautuneet SSYP Kehitys Oy ja Saarijärven kaupunki. Taustajoukot antavat käyttöön omat markkinointikanavansa sekä tarjoavat resursseja järjestely- ja markkinointityöhön.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtumien ilmoittaminen, viestintä ja markkinointi:

Eija Mattila, tapahtumakoordinaattori, puh. 046 582 3738
Maria Ståhle, tuottaja/tiedotus, puh. 046 944 7685

sunsaarijarvi(at)kehra.net
Kehräkumppanit ry, Kauppakatu 8, 43100 Saarijärvi

Yritysten kehittäminen ja yhteistyöverkostot:

Tiina Toivonen, yritysneuvoja, puh. 044 459 8300
tiina.toivonen(at)ssypkehitys.fi
SSYP Kehitys Oy, Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi

Tapahtumatiedot:

www.kehra.net/sunsaarijarvi

facebook.com/sunsaarijarvi

Lataa tästä:

SUN Saarijärvi Tiedote3 yhteistyökumppaneille

SUN Saarijärvi Tiedote yritykset

Katso lehdistötiedotteet 

Tapahtumakalenteri

<< maalis 2018 >>
mtktpls
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Tänään Saarijärvellä