SUN SaarijärviTapahtuman järjestäjälle

Tapahtuman järjestäjälle

SUN Saarijärvi on paikallisten tapahtumien sateenvarjo. Toiveemme on, että saarijärveläisten tekeminen ja osaaminen, into, taito ja ilo saadaan näkyville ja kuuluville. Haluamme olla apuna teille, jotka luotte uutta toimintaa, tuunaatte vanhat ideat ja innostutte yhdessä tekemisestä koko kylän hyväksi.

SUN Saarijärvi kokoaa toiminnan ja tekemisen yhteen. SUN Saarijärven kalenterin sekä somekanavien avulla tiedotamme paikallisista tapahtumista aina teatterinäytöksistä kakkumyyjäisiin, sekä urheilutapahtumista teemailtoihin – mitä vain Saarijärvellä tapahtuukaan! Myös yritysten järjestämät myynti- ja tuote-esittelytapahtumat ovat tervetullut lisä. Vapaaehtoistoiminta tarjoaa myös tekemisen mahdollisuuksia, sillekin on SUN Saarijärvi hyvä tiedotuskanava.

SUN Saarijärvi – MEIDÄN Saarijärvi

SUN Saarijärvellä on omat netti- ja somemarkkinointikanavat, jotka toimivat ympäri vuoden. Markkinoinnissa ja viestinnässä hyödynnetään myös taustajoukkojen viestintäkanavia. Lisäksi kannattaa käyttää esim. Saarijärven kaupungin ja Keskisuomalaisen sähköisiä tapahtumakalentereita.

Kokoajana ja koordinoijana toimii Kehräkumppanit ry. Toteutuksen taustajoukoiksi ovat lupautuneet SSYP Kehitys Oy ja Saarijärven kaupunki. Taustajoukot antavat käyttöön omat markkinointikanavansa sekä tarjoavat resursseja järjestely- ja markkinointityöhön.

Tervetuloa mukaan!

Kuinka saan tapahtumani näkyville SUN Saarijärven kanaviin?

Ota yhteyttä sähköpostitse (sunsaarijarvi(at)kehra.net), ja ilmoita seuraavat tiedot:

  • Tapahtuman nimi, ajankohta/ajankohdat
  • Paikka ja osoite
  • Lyhyt sisältökuvaus
  • Järjestäjä
  • Mahdollinen www-osoite ja/tai Facebook-tapahtuman linkki
  • Tapahtumaan liittyvä kuva (muista tekijänoikeudet) tai valmis mainos
  • Yhteyshenkilö lisätietoja varten

Kuvauksessa on hyvä kertoa houkuttelevasti mutta tiiviisti, mistä on kysymys. Mitä  tapahtuu? Kenelle suunnattu? Tarjoilua/myyntipistettä? Mahdolliset hintatiedot?

Laita sähköpostiin linkki luomaasi Facebook-tapahtumaan, niin lisäämme tapahtumasi meidän Facebook-sivujemme tapahtumakalenteriin. Jos et ole luonut Facebook-tapahtumaa, kerro että haluat meidän luovan tapahtuman puolestasi, ja liitä mukaan myös tapahtumaan liittyvä kuva (muista tekijänoikeudet!). Ilmoita viestissäsi myös erikseen, jos toivot meidän lisäävän tapahtumasi Keskisuomalaisen Menoinfoon.

Kun olemme käsitelleet sähköpostisi, tietosi näkyvät SUN Saarijärven nettisivuilla, Facebookissa sekä lisäksi myös Keskisuomalaisen Menoinfossa, mikäli näin olet toivonut.

Luo tapahtumallesi Facebook-tapahtuma

Facebook-tapahtumasivu on yksittäisiä julkaisuja tehokkaampi keino tiedottaa tapahtumastasi. Kun määrität tapahtuman järjestäjäksi hallitsemasi sivun, luomasi tapahtuma ilmestyy hallitsemasi sivun Facebook-sivulle tapahtumakalenteriin. (Lisätietoja: SUNSaarijärvi_ilmoitusohjeet)

Facebookin ohjeistus Facebook-tapahtumasivun luomiseen: https://www.facebook.com/help/210413455658361?helpref=about_content

 

SUN Saarijärven tiedotusvälineet:

SUN Saarijärvi nettisivut ja kalenteri: www.kehra.net/sunsaarijarvi/

SUN Saaririjärvi Facebook: www.facebook.com/sunsaarijarvi/

Saarijärven kaupungin tapahtumakalenteri: www.saarijarvi.fi/tapahtumakalenteri

Keskisuomalaisen menoinfo: ksml.menoinfo.fi/

 

Yhteystiedot:

Sähköposti: sunsaarijarvi(at)kehra.net
Käyntiosoite: Kehräkumppanit ry, Kauppakatu 8, 43100 Saarijärvi

Päivi Sarvikas, järjestökoordinaattori, puh 045 107 0094

Maria Ståhle, tuottaja/tiedotus, puh. 046 944 7685

Yritysten kehittäminen ja yhteistyöverkostot:

Tiina Toivonen, yritysneuvoja, puh. 044 459 8300
tiina.toivonen(at)ssypkehitys.fi
SSYP Kehitys Oy, Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi

 

 

Tänään Saarijärvellä

<< huhti 2018 >>
mtktpls
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6