SUN Saarijärvi - Kehrä -projekti - Kehräkumppanit ry
SUN SaarijärviTapahtuman järjestäjälle

Tapahtuman järjestäjälle

SUN Saarijärvi on tapahtumien ”sateenvarjo”. Tarkoituksenamme on, että saarijärveläisten tekeminen ja osaaminen, into, taito ja ilo saataisiin paikallisten ja lomalaisten näkyville ja kuuluville. Haluamme olla apuna kaikille teille, jotka luotte uutta toimintaa, tuunaatte vanhat ideat ja innostutte yhdessä tekemisestä koko kylän hyväksi.

Monipuolinen tapahtumatarjonta antaa elämyksiä paikallisen musiikin, taiteen sekä erilaisten näytösten ja urheilun kautta.  Myös yritysten järjestämät myynti- ja tuote-esittelytapahtumat ovat tervetullut lisä! SUN Saarijärvi kokoaa ohjelmatarjonnan yhteiseksi kokonaisuudeksi. Tuomme esille paikallista tarjontaa ja toimintaa aktivoidaan yhteistyössä paikallisten järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa.

SUN Saarijärvi – MEIDÄN Saarijärvi

Toteutamme yhteismarkkinointia, jonka kautta tuomme aktiivisen ja monipuolisen tapahtumatarjonnan niin saarijärveläisten kuin kävijöidenkin tietoisuuteen.

SUN Saarijärvellä on omat netti- ja somemarkkinointikanavat, jotka toimivat ympäri vuoden. Markkinoinnissa ja viestinnässä hyödynnetään myös taustajoukkojen viestintäkanavia. Lisäksi käytetään esim. Saarijärven kaupungin ja Keskisuomalaisen sähköisiä tapahtumakalentereita.

Kokoajana ja koordinoijana toimii Kehräkumppanit ry. Toteutuksen taustajoukoiksi ovat lupautuneet SSYP Kehitys Oy ja Saarijärven kaupunki. Taustajoukot antavat käyttöön omat markkinointikanavansa sekä tarjoavat resursseja järjestely- ja markkinointityöhön.

Tervetuloa mukaan!

Kuinka saan tapahtumani näkyville SUN Saarijärven kanaviin?

Luo tapahtumallesi Facebook-tapahtuma

Facebook-tapahtumasivu on yksittäisiä julkaisuja tehokkaampi keino tiedottaa tapahtumastasi. Kun määrität tapahtuman järjestäjäksi hallitsemasi sivun, luomasi tapahtuma ilmestyy hallitsemasi sivun Facebook-sivulle tapahtumakalenteriin. (Lisätietoja: SUNSaarijärvi_ilmoitusohjeet)

Facebookin ohjeistus Facebook-tapahtumasivun luomiseen: https://www.facebook.com/help/210413455658361?helpref=about_content

Eikö sinulla ole Facebook-tunnuksia, tai Facebook-tapahtuman luominen ei muusta syystä onnistu? Ota meihin yhteyttä, luomme Facebook-tapahtumasivun puolestasi. 

Ota yhteyttä sähköpostitse, ja ilmoita seuraavat tiedot: 

  • Tapahtuman nimi
  • Järjestäjätaho
  • Ajankohta (päivä, alkamisajankohta, loppumisajankohta/kesto)
  • Tapahtumapaikan nimi ja osoite
  • Mahdolliset lipputiedot
  • Mahdolliset muut tiedot, kuten ikäraja, pukeutumiskoodi, ennakkoilmoittautumiset
  • Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvauksessa on hyvä kertoa houkuttelevasti mutta tiiviisti, mistä tapahtumassa on kysymys. Mitä tapahtumassa tapahtuu? Kenelle tapahtuma on suunnattu? Onko tapahtumassa tarjoiluja/myyntipistettä?

Laita sähköpostiin linkki luomaasi Facebook-tapahtumaan, niin lisäämme tapahtumasi meidän Facebook-sivujemme tapahtumakalenteriin. Jos et ole luonut Facebook-tapahtumaa, kerro että haluat meidän luovan tapahtuman puolestasi, ja liitä mukaan myös tapahtumaan liittyvä kuva (muista tekijänoikeudet!). Ilmoita viestissäsi myös erikseen, jos toivot meidän lisäävän tapahtumasi Keskisuomalaisen Menoinfoon.

Kun olemme käsitelleet sähköpostisi, tietosi näkyvät SUN Saarijärven nettisivuilla, Facebookissa sekä lisäksi myös Keskisuomalaisen Menoinfossa, mikäli näin olet toivonut.

Nettisivut: http://www.kehra.net/sunsaarijarvi/

Facebook: https://www.facebook.com/sunsaarijarvi/

Keskisuomalaisen menoinfo: http://ksml.menoinfo.fi/

Lataa tiedote:

SUNSaarijarvi_ymparivuoden

SUNSaarijärvi_ilmoitusohjeet

 

Maria Ståhle, tuottaja/tiedotus, puh. 046 944 7685
sunsaarijarvi(at)kehra.net
Kehräkumppanit ry, Kauppakatu 8, 43100 Saarijärvi

Yritysten kehittäminen ja yhteistyöverkostot:

Tiina Toivonen, yritysneuvoja, puh. 044 459 8300
tiina.toivonen(at)ssypkehitys.fi
SSYP Kehitys Oy, Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi

 

 

Tapahtumakalenteri

<< joulu 2017 >>
mtktpls
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tänään Saarijärvellä