Yhdistykset luovat iloa ja elinvoimaa -
tule mukaan toimintaan!
EtusivuSUN SaarijärviInfo

Info

Ilo näkyy ja kuuluu Saarijärvellä! Toiveemme on, että saarijärveläisten järjestöjen tekeminen ja osaaminen, into, taito ja ilo saadaan näkyville ja kuuluville. Haluamme olla apuna teille, jotka luotte uutta toimintaa, tuunaatte vanhat ideat ja innostutte yhdessä tekemisestä koko kylän hyväksi!

SUN Saarijärvi OLOTILA on olohuone ja kokoustila – erityisesti saarijärveläisten yhdistysten ja muiden toimijoiden yhteiseen käyttöön tarkoitettu yhteisötila Saarijärven keskustassa. Kokousten lisäksi on mahdollista järjestää monenlaista kaikille avointa toimintaa, aamusta iltaan. Tilaan voit tulla tutustumaan tai varata sen käyttöösi Kehräkumppanit ry:n toimistolta.

SUN Saarijärvi -tiedotuskanavat kertovat uudessa yhteisötilassa järjestetystä toiminnasta. Halutessasi saat apua myös oman yhteistötilassa järjestetyn tapahtumasi markkinoinnissa ja mainosten tekemisessä. Jäsenyhdistystemme käytössä on myös ilmoitustaulu ja esiteteline.

SUN Saarijärvi on myös yhdistysten yhteinen kanava. Toimintakalenterin sekä somekanavien avulla tiedotamme erityisesti uuden OLOTILAN toiminnasta sekä jäsenyhdistystemme järjestämistä tapahtumista ja kokouksista. Myös vapaaehtoistoiminnasta löytyy tietoa näistä kanavista.

Koordinoijana toimii Kehräkumppanit ry, yhteistyössä Saarikan ja MLL Saarijärven kanssa.

Sähköposti: sunsaarijarvi(at)kehra.net
Käyntiosoite: Kehräkumppanit ry, Kauppakatu 8, 43100 Saarijärvi

SUN Saarijärvi OLOTILAN varaaminen
 • Tila varataan Kehräkumppanit ry:n toimistolta
  sähköpostilla: toimisto@kehra.net tai Päivi Sarvikas, puh. 045 1070094, Riikka Oikari, puh. 045 2766210
 • Tilaa varattaessa tulee ottaa huomioon myös kokouksen/tapahtuman alku- ja loppuvalmisteluihin tarvittava aika.
 • Avainten noutamisesta ja luovuttamisesta sovitaan tilaa varattaessa.
 • Tilan varannut yhdistys/henkilö on vastuussa tilassa järjestetystä toiminnasta, välineiden käytöstä ja tilan siivouksesta tilaisuuden jälkeen. Tarkemmat ohjeet käyttösäännöissä.
 • Tilojen luovuttaminen kolmannen tahon käyttöön on kielletty.
OLOTILAN käyttömaksut

YHTEISÖ-/KOKOUSTILA

Kehräkumppanit ry:n jäsenyhdistykset:

 • max 4 tuntia 20 €
 • max 8 tuntia 40 €

Muut saarijärveläiset yhdistykset:

 • max 4 tuntia 40 €
 • max 8 tuntia 80 €

Muut käyttäjät:

 • max 4 tuntia 50 €
 • max 8 tuntia 100 €

PIENI NEUVOTTELUHUONE (6-8 hlöä)

 • Kehräkumppanit ry:n jäsenyhdistykset: 10 €/krt
 • muut käyttäjät: 20 €/krt
OLOTILAN käyttösäännöt

SUN Saarijärvi OLOTILA on erityisesti saarijärveläisten yhdistysten ja muiden toimijoiden yhteiseen käyttöön tarkoitettu yhteisötila. OLOTILAN käyttöohjeen tarkoituksena on ylläpitää tilojen viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

 • Ohjeistus koskee kaikkia tilan käyttöönsä varanneita järjestöjä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä.
 • Tila varataan Kehräkumppanit ry:n toimistolta. Tilaa varattaessa tulee ottaa huomioon kokouksen/tapahtuman alku- ja loppuvalmisteluihin tarvittava aika. Avainten noutamisesta ja luovuttamisesta sovitaan tilaa varattaessa.
 • Varaaja on vastuussa ja korvausvelvollinen sen käytössä olevassa tilassa ja irtaimistossa tapahtuvasta ilkivallasta ja vahingoista. Havaituista vioista on ilmoitettava Kehrän toimistolle viipymättä.
 • Tilat on käytön jälkeen siivottava itse. Tilan varaaja vastaa käytössään olevien kokous-, keittiö- ja wc-tilojen siisteydestä seuraavaa käyttäjää varten. Siivoamatta jättämisestä laskutamme 50 euroa.
 • Kokoushuoneen pöytiä ja tuoleja voi tarvittaessa järjestää, ja tilaisuuden päätyttyä ne palautetaan takaisin paikoilleen.
 • Käytössä on avokeittiö varusteineen (kahvin- ja vedenkeitin, mikro, jääkaappi-pakastin, astianpesukone ja sähköhella/uuni sekä kahvi-, ruokailu- ja tarjoiluastiat).
 • Astiat on käytön jälkeen pestävä/asetettava astianpesukoneeseen. Pesukonetta, hellaa tai muita sähkölaitteita ei saa jättää käyntiin tiloista poistuessa. Sopimuksen mukaan voidaan astianpesukone jättää henkilökunnan käynnistettäväksi seuraavana päivänä.
 • Tiloihin ei saa jättää varaajan omia kahvi- ja ruokatarvikkeita tai muita välineitä.
 • Jätteet toimitetaan jäteastioihin ohjeistuksen mukaan lajiteltuina. Talon jäteastiat sijaitsevat takapihan jätekatoksessa (bio- ja sekajäte sekä pahvin- ja paperinkeräys). Myös pullot yms. on vietävä pois.
 • Yhteisötilan lisäksi tilassa on pieni erikseen varattava kokoushuone, minkä varaajalla on myös käytössään yhteiset wc-tilat ja kahvinkeittomahdollisuus.
 • Tilassa on myös MLL:n varustama lasten leikkinurkkaus, missä olevien lelujen ja varusteiden käytöstä sekä paikalleen järjestämisestä huolehtii tilan varaaja.
 • Varaajan vastuulla on, että järjestötilan ovet on lukittu tilasta poistuessa. Iltaisin tulee tarkistaa, että myös sähkölukolla toimiva alakerran ulko-ovi sulkeutuu.
 • Tupakan ja kynttilöiden polttaminen sekä muu avotulen teko järjestötiloissa on kielletty.
 • Tiloissa ei saa yöpyä. Tiloissa oleskelevien tulee pystyä pelastautumaan mahdollisessa hätätilanteessa.
 • Tilojen luovuttaminen kolmannen tahon käyttöön on kielletty.
 • Tilaisuudet eivät saa levitä käytävä- ja aulatilojen puolelle kauttakulkua lukuun ottamatta, tai aiheuttaa häiriötä muille talossa toimiville.
 • Muistetaan hyvät tavat ja yleiset järjestyssäännöt!
Ilmoita tapahtumasi/kokouksesi toimintakalenteriin

Toimintakalenteriin voit ilmoittaa tilassa järjestettävän tapahtumasi tai kokouksesi. Jäsenyhdistyksemme voivat tiedottaa kalenterissa myös muualla tapahtuvasta toiminnastaan.

Täytä lomake (sivun oikeassa alareunassa on suora ILMOITA TAPAHTUMASI -linkki lomakkeeseen), ilmoita seuraavat tiedot:

 • Tapahtuman nimi
 • Lyhyt sisältökuvaus lisätietoineen – kuvauksessa on hyvä kertoa houkuttelevasti mutta tiiviisti, mistä on kysymys. Mitä  tapahtuu? Kenelle suunnattu? Tarjoilua/myyntipistettä? Mahdolliset hintatiedot?
 • Jos kysymyksessä on yhdistyksen jäsenille tarkoitettu tilaisuus tai kokous, ilmaise tämä selkeästi joko tapahtuman nimessä tai sisältökuvauksessa
 • www-osoite ja/tai Facebook-tapahtuman linkki
 • Ajankohta ja osoite
 • Halutessasi liitä mukaan tapahtumaan liittyvä kuva (muista tekijänoikeudet) tai valmis mainos ei pakollinen
 • Yhteyshenkilö lisätietoja varten ei näy tapahtumailmoituksessa, eli lisää yhteystiedot myös tapahtumakuvaukseen jos haluat ne näkyviin.

Lähetetyt tapahtumailmoitukset tulevat viiveellä kalenteriin, koska ne tarkistetaan ennen julkaisemista. Tämän vuoksi toivomme, että lähetät ilmoituksesi hyvissä ajoin!

Ilmoitustaulu OLOTILASSA

Olotilassa on ilmoitustaulu ja esiteteline, jota jäsenyhdistyksemme voivat hyödyntää ja tiedottaa toiminnastaan muille tilassa vieraileville. Toimita esitteesi, julisteesi tai muu mainos Kehräkumppanit ry:n toimistolle!

Tiedote SUN Saarijärvi -sivuille

Ajankohtaiset -tiedote voi koskea yhdistyksen toimintaa, uutta palvelua tai muuta ajankohtaista infoa. Kirjoita tiedotteen teksti sähköpostiviestiin, halutessasi voit liittää mukaan valmiin mainoksen esim. pdf-muodossa. Tiedotteen voit lähettää meille sähköpostitse, osoitteella sunsaarijarvi(at)kehra.net.

SUN Saarijärvi -facebook-sivut

Voit liittää tapahtumalomakkeelle linkin facebook-sivullesi, mistä löytyy lisätietoja. Jos olet luonut Facebook-tapahtuman, laita linkki tapahtumaan. Halutessasi jaamme tapahtuman SUN Saarijärvi -facebook-sivulle.

Voit lähettää meille myös sähköpostilla (sunsaarijarvi@kehra.net) pyynnön jakaa julkaisusi tai tapahtumasi SUN Saarijärvi -facebook-sivulla.

Mukana tapahtumien järjestämisessä

Kehrä on lähes 20 toimintavuotensa aikana ollut aktiivisesti mukana toteuttamassa erilaisia tapahtumia. Viime vuosilta tuttuja ovat SUN siisti Saarijärvi ja Kukkiva Saarijärvi -haastekampanjat, Pihakirppis keskustassa sekä joulunajan tapahtumat; Lahjapuu-keräys yhteistyössä MLL Saarijärven yhdistyksen kanssa, Kaunein Jouluikkuna -äänestys yhteistyössä Saarijärveläinen-lehden kanssa sekä Valon Joulu -haaste kaikille saarijärveläisille.

Kehräkumppanit ry on jatkossakin mielellään mukana yhteistyössä järjestämässä erilaista yhteistä toimintaa – ota yhteyttä ja ehdota!

 

Tänään

Facebook

SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Yhdistysten kevät- ja vuosikokoukset on pääsääntöisesti peruttu ja siirretty myöhempään ajankohtaan. Tässä asiaa vielä pohtiville SOSTE-kattojärjestön suositus - lähtökohtaisesti terveyden suojaaminen on nyt ensisijaista!
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Hei sinä saarijärveläinen yrittäjä! Hyppää linjoille perjantaina 20.3.2020 klo 18! Keksitään yhdessä ratkaisuja tämän haastavan tilanteen selättämiseksi! #yhdessäenemmän

Linkki tapaamiseen: https://jamk.zoom.us/my/biobord
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Ensi viikon tietoisku on peruttu. Työllisyystoimijat ovat vain puhelinsoiton päässä, ota yhteyttä jos kaipailet apua 🙂
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Meidän Tupa ja muut tapahtumavaraukset OLOTILAssa on peruutettu toistaiseksi. Valtioneuvosto on suositellut, että julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Valtioneuvoston toimintaohjeen mukaan yli 70-vuotiaat velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa. Noudatamme valtioneuvoston poikkeusoloja koskevia suosituksia ja seuraamme tilannetta.

Myös Kehräkumppanit ry:n työntekijät tekevät osittain etätyötä, toimisto on suljettu. Voit asioida tai tarvittaessa sopia tapaamisaikoja henkilökunnan kanssa puhelimitse - yhteystiedot löydät nettisivuiltamme www.kehra.net.
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Toivotamme Meidän Tuvan lämpimästi tervetulleeksi OLOTILAAN! 🌞
<< maalis 2020 >>
mtktpls
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5