KEHRÄ
EtusivuKehrän OLOTILA

Kehrän OLOTILA

Olotilan kokoustila ja keittiö

 

 

Kehrän  OLOTILA on olohuone ja kokoustila, mikä on erityisesti saarijärveläisten yhdistysten ja muiden toimijoiden yhteiseen käyttöön tarkoitettu yhteisötila. Kokousten lisäksi on mahdollista järjestää monenlaista kaikille avointa toimintaa, aamusta iltaan – teematapahtumia, kokouksia, koulutusta jne, aamusta iltaan. Käytössä on avara ja esteetön kokoustila varusteineen, keittiö ja inva-wc. Rakennuksessa on hissi. Yhteensä paikkoja on yli 60 henkilölle. Kokoustilassa on äly-tv, induktiosilmukka ja videoneuvottelulaitteet.

Tila varataan Kehräkumppanit ry:n toimistolta. Tilaa varattaessa tulee ottaa huomioon kokouksen/tapahtuman alku- ja loppuvalmisteluihin tarvittava aika. Avainten noutamisesta ja luovuttamisesta sovitaan tilaa varattaessa.

Käytössä on avokeittiö varusteineen (kahvin- ja vedenkeitin, mikro, jääkaappi-pakastin, astianpesukone ja sähköhella/uuni, sekä kahvi-, ruokailu- ja tarjoiluastiat). Kokoushuoneen pöytiä ja tuoleja voi tarvittaessa järjestää tarpeiden mukaan. Käytön jälkeen jokainen siivoaa omat jälkensä itse, esim. jätteet on toimitettava pois ja astiat on pestävä/asetettava astianpesukoneeseen. Sopimuksen mukaan astianpesukone voidaan jättää henkilökunnan käynnistettäväksi seuraavana päivänä. Tiloihin ei saa jättää omia kahvi- ja ruokatarvikkeita. Siivoamatta jättämisestä laskutamme 50 euroa. Varaaja on vastuussa ja korvausvelvollinen tilassa tapahtuvasta ilkivallasta ja vahingoista. Havaituista vioista on ilmoitettava viipymättä Kehrän toimistolle. Varaajan vastuulla on, että tilojen ovet on lukittu tilasta poistuessa. Iltaisin tulee tarkistaa, että myös sähkölukolla toimiva alakerran ulko-ovi sulkeutuu. Tupakan ja kynttilöiden polttaminen, tiloissa yöpyminen sekä tilan luovuttaminen kolmannen tahon käyttöön on kielletty. Tilaisuudet eivät saa levitä käytävä- ja aulatilojen puolelle kauttakulkua lukuun ottamatta, tai aiheuttaa häiriötä muille talossa toimiville. 

Varaukset ja hinnat:

Sähköposti: toimisto(ät)kehra.net
Puhelin:  045 2766 210 (Riikka Oikari)
Käyntiosoite: Kehräkumppanit ry, Kauppakatu 8, 2 krs, 43100 Saarijärvi (käynti sisäpihan puolelta)

 • Kehräkumppanit ry:n jäsenyhdistykset:
  20 € (max 4 tuntia)
  40 € (max 8 tuntia)
 • Muut saarijärveläiset yhdistykset:
  40 € (max 4 tuntia)
  80 € (max 8 tuntia)
 • Muut käyttäjät:
  50 € (max 4 tuntia)
  100 € (max 8 tuntia