Yhdistykset luovat iloa ja elinvoimaa -
tule mukaan toimintaan!
SUN SaarijärviElinvoimainen SaarijärviSaarijärven Valon Joulu 9.11.2018 – 6.1.2019

Saarijärven Valon Joulu 9.11.2018 – 6.1.2019

Valon Joulu järjestetään tänä vuonna toista kertaa, 9.11.2018-6.1.2019. Haastamme asukkaat, yritykset ja muut yhteisöt koristamaan pihansa ja ikkunansa jouluisin valoin ja lyhdyin! Tarkoituksena on viestiä positiivisesta yhteishengestä ja luoda yhdessä tunnelmallinen joulu Saarijärven keskustaan.

Valon Joulu alkaa Valojuhlasta 9.11., jolloin Taitokeskuksessa, Kunnantuvalla ja sen pihapiirissä saa nauttia valosta, taiteista, musiikista ja tanssista. Tuolloin syttyvät valot myös Kauppakadun lehmuksiin.

Saarijärven kivijalkakaupoissa on monenlaiia tarjouksia ja tapahtumia, kannattaa seurata ilmoittelua.

Saarijärven Pop Up –kauppa Säästökeskuksessa palvelee marras-joulukuun ajan, ja tuo uutta tarjontaa jouluostoksiin.

Saarijärven Elokuvaviikko piristää perinteisesti marraskuutamme 11.11.-18.11., tarjoten upean kattauksen kotimaisia ja ulkomaisia elokuvia.

Pikkujoulukausi on parhaimmillaan, ja paikallisissa ravintoloissa on musiikkia tarjolla monenlaiseen makuun.

Joulukadun avajaisia vietetään lauantaina 24.11. Jouluvalot syttyvät keskustaan, ja Paavonaukiolla on Saarijärven yrittäjät ry:n järjestämää ohjelmaa mikä huipentuu ilotulitukseen!

Jouluisia näyteikkunoita pääsee pian ihailemaan, ja tänä vuonna voi niiden joukosta valita suosikkinsa 24.11.-8.12. välisenä aikana järjestettävässä Kaunein jouluikkuna -äänestyksessä. Kilpailun järjestävät Kehräkumppanit ry ja Saarijärveläinen-lehti.

Joulumieltä voit tuottaa myös osallistumalla Joulupuu-keräykseen 1.-14.12. Joulupuu-keräyksen kautta voit muistaa oman paikkakuntamme apua tarvitsevia lapsiperheitä. Jokainen lapsi on joululahjansa ansainnut.

Tarina kiertää kylää –joulukalenteri johdattaa jouluun tarinoiden siivittämänä. Jouluaattoon saakka jokaisena joulukuun päivänä on mahdollisuus viivähtää yhdessä hetki jonkun tarinan äärellä – tarinan, joka viihdyttää, puhuttelee tai koskettaa. Tarinatuokiot kiertävät eri paikoissa Saarijärvellä ja Pylkönmäellä. Kertojina tai lukijoina on tuttuja ja tuntemattomampia paikkakuntalaisia. Tarinajoulukalenteri julkaistaan SUN Saarijärven kanavissa: ilmoitustaululla, nettisivuilla www.sunsaarijarvi.fi ja somekanavissa.

Valon Joulu –tapahtumaan kuuluu paljon erilaista ohjelmaa, konsertteja ja tapahtumia. Kannattaa seurata tapahtumakalentereita ja muita tiedotusvälineitä!

 

Tänään

Facebook

SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Tiedätkö kesätöitä vailla olevan nuoren? Onko yritykselläsi tekemätöntä työtä, jonka nuori voisi tehdä kevytyrittäjyyden kautta?

Tule mukaan KesäYrittäjyysDeiteille edistämään kesäyrittäjyyttä ja helpottamaan nuorten osaamisen ostamista. Deiteillä tekemätön työ ja tekijät kohtaavat sekä kuulet esimerkkejä uusista tekemisen tavoista.

KesäYrittäjyysDeitit järjestetään järjestetään BioPaavossa tiistaina 9.6.2020 klo 18-19. Voit osallistua tapaamiseen myös zoomissa. Lue lisää: www.biopaavo.fi

Vastaathan kyselyyn, jonka tarkoituksena on selvittää onko yrityksillä, yhdistyksillä tai yksityisillä henkilöillä tekemätöntä työtä, jota nuoret voisivat tehdä esimerkiksi kevytyrittäjinä.

Kysely yrityksille: https://bit.ly/2TGYrK7

Kysely yhdistyksille tai yksityisille henkilöille: https://bit.ly/3guf3yv
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Osallistu haasteeseen! 🌼
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Vielä ennätät hakea musiikin tai tanssin opintoihin syksyllä! ️
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Työnhakijoiden teemapäivä verkossa!!
Tule kuulolle Zoomiin ke 27.5. klo 10. Aiheena avoimet työpaikat ja koulutusmahdolliseuudet.
https://zoom.us/j/91225718020
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Kehrä on mukana Saarijärven työllisyystoimijoiden videotervehdyksessä 🙂

Heli, Riikka ja Tepu ovat vain puhelinsoiton päässä!
SUN Saarijärvi
Saarijärven kaupunki
Saarijärven seudun työllisyystoimijat lähettävät yhteiset terveisensä. Älä jää yksin - ota yhteyttä! LISÄTIETOJA: https://www.saarijarvi.fi/tyollisyystoimijat KATSO PITKÄ VERSIO YOUTUBESSA: https://youtu.be/3VoaCVgiHEk
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Ensi syksyn oppilashaku Viitasalo-opistoon on käynnissä 🌞
<< kesä 2020 >>
mtktpls
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5