Yhdistykset luovat iloa ja elinvoimaa -
tule mukaan toimintaan!
SUN SaarijärviTiedotteetKUTSU Kehräkumppanit ry:n jäsenjärjestöille vuosikokoukseen ma 21.9. klo 17.00

KUTSU Kehräkumppanit ry:n jäsenjärjestöille vuosikokoukseen ma 21.9. klo 17.00

Terveiset Kehrän puheenjohtajalta

Kukapa olisi vuoden 2020 alussa arvannut, että jo parin kuukauden kuluttua eläisimme hyvin erilaisessa maailmassa. Koronapandemia pakotti ihmiset eristyksiin ja pois monista luontaisista toimistaan. Monenlainen harrastaminen hiipui viruksen pelossa. Kokoontuminen yhteen ei ollut suotavaa. Poikkeustila purettiin jo kesällä, mutta takaraivoon jäi jäljelle ajatus varovaisuudesta omissa arjen valinnoissa ja siitä, että riskiryhmiä pitää suojella.

Poikkeuksellinen kevät ja kesä saivat kuitenkin miettimään myös vaihtoehtoisia tapoja tehdä tuttuja asioita, vaikkapa etäsynttärit videoyhteydellä ystävien ja suvun kesken. Arkeen lisättiin mielellään turvallisia harrasteita, kuten luonnossa liikkumista. Moni käytti ilmaantunutta vapaata aikaa sellaisiin asioihin, joihin ei aiemmin ollut liiennyt aikaa, kuten kodin pikkuremontteihin tai vanhojen valokuvien järjestämiseen.

Näin syksyllä odottelemme koronan toista aaltoa, mutta samalla tiedämme viruksesta paljon enemmän kuin puoli vuotta sitten. Tiedämme, että omalla käyttäytymisellämme voimme paljon vaikuttaa siihen, olemmeko alttiina virukselle vai emme. Eristyksen jälkeen kaipaamme toisiamme, sosiaalisia suhteita, yhteistoimintaa, sitä, että voimme pallotella ideoita ja ajatuksia keskenämme. Uskallamme toimia pandemiasta huolimatta, jos toimimme tiedostaen, pitäen mielessä terveyttä suojaavat suositukset.

Kehrän yhteistoimintatila OLOTILA odottaa käyttäjiään. Yhdistyksesi on lämpimästi tervetullut vuosikokoukseen sekä tutustumaan tilaan ja sen suomiin mahdollisuuksiin!

Syysterveisin

Suvi Rossi, puheenjohtaja,
Kehräkumppanit ry

*****

KUTSU JÄSENJÄRJESTÖILLE:

Kehräkumppanit ry:n VUOSIKOKOUS

maanantaina 21.9.2020 klo 17.30 Kehrän OLOTILASSA (Kauppakatu 8, 2. krs)

Tarjolla kakkukahvit klo 17.00!

Käsitellään sääntömääräiset asiat. Liitteenä esityslista ja valtakirja yhdistyksenne edustajalle.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Hallitus

Lataa pdf (valtakirja ja esityslista)VUOSIKOKOUSKUTSU_2020

*****

Tule mukaan kokoukseen ja samalla tutustumaan Kehrän uuteen, väljään ja viihtyisään yhteisötilaan, missä yhdistysten on mahdollista yhdessä ja erikseen järjestää monenlaista toimintaa ja tapahtumia – myös ajankohtaiset turvallisuus- ja hygieniaohjeet huomioiden, kuten toimimme tässäkin kokouksessa. Tulethan sinäkin vain terveenä!

Kuka tahansa järjestönne jäsen, joka on kiinnostunut kehittämään yhteistyötä ja uutta toimintaa, on tervetullut Kehräkumppanit ry:n vuosikokoukseen! Jos järjestönne haluaa osallistua mahdollisiin äänestyksiin, tulee yhdistyksenne jäsenellä olla liitteessä oleva valtakirja mukanaan.

Kehrän toimintaan (mm. OTE2-työllistämishanke) voit tutustua nettisivuillamme www.kehra.net, ja OLOTILAAN ja siellä järjestettävään toimintaan www.sunsaarijarvi.fi.

 

Facebook

SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Meidän Tupa on avoin kohtaamispaikka työikäisille - tarjolla kahvin ja juttuseuran lisäksi yhteistä tekemistä... Tule ihmeessä kurkistamaan! OLOTILAssa keskiviikkona klo 13-15 🌞
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi on paikassa Saarijärvi.
Saarijärvi
OLOTILA on avoinna käyttäjiään varten! Kokousten lisäksi mahdollista järjestää monenlaista toimintaa, aamusta iltaan - tietysti ajankohtaiset suositukset ja rajoitukset huomioiden. Tilan siisteydestä huolehditaan jokaisen kokouksen tai tapahtuman jälkeen, ja avara tila mahdollistaa turvavälien pitämisen.
.
OLOTILA sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 8, 2. krs, Kehräkumppanit ry:n toimistotilojen vieressä. Tila on esteetön (talossa on hissi ja inva-WC) ja järjesteltävissä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Paikkoja on yli 50 henkilölle. Kokoustilassa on TV-näyttö, fläppitaulu, kaiutin ja mikrofonit, valkokangas. Avokeittiöstä löytyy kahvin- ja vedenkeittimet, hella/uuni, jääkaappi-pakastin ja astiasto. Tilasta löytyy myös MLL:n varustama leikkinurkkaus. Tilan toiminnasta vastaa Kehräkumppanit ry. Tervetuloa tutustumaan!
#Kehräkumppanit
#sunsaarijarviolotila
#sunsaarijarvi
#yhdistystoiminta
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Keskimaan Ilo auttaa 2019 -kohteessa Saarijärvellä päästään ensi viikolla juhlimaan avajaisia!👇

Saarijärven upouuden Skeittiparkin nuorisolle suunnatut avajaiset pidetään Monnarin piha-alueella perjantaina 25.9. klo 14.30.
Luvassa on ohjelmaa ja purtavaa.

Skeittiparkki on syntynyt yhteistyössä Keskimaan ja Saarijärven kaupungin kanssa. Projekti on osa Keskimaan Ilo Auttaa -hyväntekeväisyyskampanjaa.

Katso lisää: https://iloauttaa.fi / Keskimaa
<< loka 2020 >>
mtktpls
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1