Yhdistykset luovat iloa ja elinvoimaa -
tule mukaan toimintaan!
SUN SaarijärviYhdistykset ja vapaaehtoistyöKipot ja kapustat kiertoon kotoa muuttavien nuorten avuksi

Kipot ja kapustat kiertoon kotoa muuttavien nuorten avuksi

Saarijärven Martat haluaa avustaa opiskelemaan tai ensimmäiseen työpaikkaan lähteviä nuoria oman talouden valmistelussa kannustamalla heitä ruuanlaittoon ja kodin hoitoon. Tätä tarkoitusta varten martoilla on Saarijärven Pihakirppiksellä la 7.7. oma pöytä Osuuspankin katoksen alla. Sieltä nuoret voivat hakea itselleen keittiössä tarvittavia astioita ja välineitä maksutta. Samalla kuulostellaan, millaisiin opinahjoihin tai työpaikkoihin nuoret ovat lähdössä. Lisäksi saatavailla on myös hyödyllistä infoa mm. tähderuokien käytöstä, jätteiden käsittelystä jne. Kirppisjakeluun toivotaan itselle tarpeettomiksi jääneitä hyväkuntoisia astioita, kattiloita, ruokailuvälineitä, leivontatarvikkeita, siivousvälineitä, oppaita ym.

Lahjoitukset voi toimittaa Vuokko Kauppiselle, Uittokuja 4, torstaihin 5.7. saakka.

Tied. Vuokko/ p. 0405028305, Satu/p. 0401281481.

Yksittäisiä kappaleita voi tuoda lauantaiaamuna myös suoraan kirppispöytään. Marttakirppikselle voi tuoda muutakin tavaraa, jota myydään Saarijärven Marttojen toiminnan hyväksi.

Myymättä tai hakematta jääneet tavarat laitetaan myyntiin Saarijärven marttojen kirppispöytään toisaalle tai toimitetaan Kierrätyskeskukseen, tilanteen mukaan.

Lataa tiedote: https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2018/06/KESATIEDOTE-070618.pdf 

Tutustu lähemmin Saarijärven Marttojen toimintaan:

https://www.martat.fi/marttayhdistykset/saarijarven-martat-ry/

https://www.facebook.com/saarijarvenmartat/

Tänään

Facebook

SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Keskimaan Ilo auttaa 2019 -kohteessa Saarijärvellä päästään ensi viikolla juhlimaan avajaisia!👇

Saarijärven upouuden Skeittiparkin nuorisolle suunnatut avajaiset pidetään Monnarin piha-alueella perjantaina 25.9. klo 14.30.
Luvassa on ohjelmaa ja purtavaa.

Skeittiparkki on syntynyt yhteistyössä Keskimaan ja Saarijärven kaupungin kanssa. Projekti on osa Keskimaan Ilo Auttaa -hyväntekeväisyyskampanjaa.

Katso lisää: https://iloauttaa.fi / Keskimaa
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Digitaito-kurssin info JUURI NYT! ☀️
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi on paikassa Saarijärvi.
Saarijärvi
Tule mukaan kokoukseen ja samalla tutustumaan Kehrän uuteen, väljään ja viihtyisään yhteisötilaan, missä yhdistysten on mahdollista yhdessä ja erikseen järjestää monenlaista toimintaa ja tapahtumia – myös ajankohtaiset turvallisuus- ja hygieniaohjeet huomioiden, kuten toimimme tässäkin kokouksessa. Tulethan sinäkin vain terveenä!

Kuka tahansa jäsenjärjestömme jäsen, joka on kiinnostunut kehittämään yhteistyötä ja uutta toimintaa, on tervetullut Kehräkumppanit ry:n vuosikokoukseen! Jos järjestönne haluaa osallistua mahdollisiin äänestyksiin, tulee yhdistyksenne jäsenellä olla liitteessä oleva valtakirja mukanaan. Esityslistan ja valtakirjan löydät nettisivultamme  www.kehra.net.

Kehrän toimintaan (mm. OTE2-työllistämishanke) voit tutustua nettisivuillamme www.kehra.net, ja OLOTILAAN ja siellä järjestettävään toimintaan www.sunsaarijarvi.fi.
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
HUOMIO PERHEKAHVILASSA KÄVIJÄT!Tautitilanteen mentyä Saarijärvellä nyt huonompaan suuntaan, MLL Saarijärven hallitus on päättänyt pitää taukoa perhekahvilan pidossa!
Harmillinen tilanne, koska kahvila ehti olla avoinna vasta kaksi kertaa tänä syksynä.
Seurataan tilanteen kehittymistä ja toivotaan, etteivät tapaukset lähde tästä nousuun. Avaamme kahvilan taas tarpeen mukaan!
SUN Saarijärvi
SUN Saarijärvi
Teemapäivät jatkuu!
Tervetuloa kuulolle Kehrän Olotilaan (Kauppakatu 8, 2.krs) tai osallistu Zoomissa https://zoom.us/j/99601409913
#tehdääntöitäyhdessä #saarijärvi #hyväsyntyymeistä
<< syys 2020 >>
mtktpls
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4