KEHRÄ
EtusivuKehrä työllistää

Kehrä työllistää

Kehräkumppanit ry on toiminut työllistämisen edistämiseksi Saarijärven seutukunnalla vuodesta 2002.

Työnhakija – meiltä saat tukea työelämän suunnitteluun

Etsimme kanssasi työkohteita yrityksistä, yhdistyksistä ja kotitalouksista. Lähtökohtana ovat aina omat toiveesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi kohteet. Hyödynnämme tavoitteistasi riippuen palkkatukea ja työkokeilua.

Meiltä saat apua ansioluettelon tekoon, työhakemuksen laatimiseen ja haastattelutilanteisiin valmistautumiseen.

Autamme opinnoissa hyödyntäen seutukunnan monipuolista opiskelutarjontaa. Järjestämme omia koulutuspäiviä. Kouluttautuminen on mahdollista myös työsuhteen ohessa.

Voisitko työllistää itsesi yrittäjämäisesti?  Neuvomme alkuun, ja mistä saat apua suunnitelman toteuttamiseen.

Jos olet ollut pitempään työttömänä, ota meihin yhteyttä – mietitään yhdessä voimmeko olla sinulle avuksi!


Työnantajalle

Kehräkumppanit ry:n työntekijöitä toimii seutukunnan yrityksissä, yhdistyksissä ja yksityisissä kotitalouksissa, mistä vain sopivia työtehtäviä löytyy.

Edelleensijoitamme työntekijät työkohteeseen ja toimimme itse työnantajana. Teemme tarvittavat sopimukset ja hoidamme työnantajavelvoitteet.

Laskutamme sovitut työtunnit työkohteelta, hoidamme lakisääteiset maksut ja velvoitteet (työttömyys-, tapaturma-, ryhmähenki-, sosiaali- ja TYEL-maksut) sekä muut paperityöt, ja maksamme työntekijälle palkan. Yritys/työkohde saa sovitun suuruisen laskun.

Työnantajalle yhteistyö kanssamme antaa mahdollisuuden löytää ja perehdyttää työntekijä uuteen tehtävään palkkatuen avulla. Kysy lisää hankkeen työntekijöiltä!

OTE2-hanke

Vuoden 2019 alusta alkoi uusi OTE2-hanke, jolle Keski-Suomen TE-toimisto on myöntänyt työllisyyspoliittista avustusta.

Hankkeen palvelut ovat tarkoitettu pitkään työttömänä olleille ja osatyökykyisiä henkilöille.  Hanke tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista tukea ja ohjausta, suunnitelman tekemistä työllistymisen edistämiseksi ja ammatillisten tavoitteiden toteutumiseksi. Asiakkaan palvelupolut rakentuvat erilaisia toimenpiteitä, työkokeilua ja palkkatukea, ja alueen koulutustarjontaa hyödyntäen.

Hankkeessa etsitään kohderyhmälle sopivia työkohteita ja –tehtäviä. Palkkatuella työllistäminen painottuu henkilöiden edelleensijoittamiseen ulkopuolisiin työkohteisiin; yrityksiin, yhdistyksiin, kuntiin ja yksityisille henkilöille.  Työkokeilua hyödynnetään asiakkaan oman ammatillisia tavoitteita koskevan suunnitelman, työelämävalmiuksien ja ammatillisen osaamisen kehittymisen tueksi.

Työsuhteen aikana on mahdollista kouluttautua. Työelämävalmiuksia vahvistetaan hankkeessa tarjottavalla omalla koulutuksella ja ohjauksella. Hanke voi myös tarjota yrittäjämäisestä toiminnasta kiinnostuneille ohjausta ja neuvontaa yrittäjyysvalmiuksien vahvistamiseksi.

Kehräkumppaneilla on laaja kuntien ja muiden työllisyystoimijoiden, alueen hankkeiden ja työkohteiden (yritykset, yhdistykset, yksityiset, kunnat) muodostama yhteistyöverkosto. Hankkeen toiminta-alue on Saarijärvi, Karstula, Kannonkoski, Kyyjärvi ja Kivijärvi.

Lataa esite: OTE2 esite

Hankkeen tuloksia: OTE-hanke 2016 – 2018

Yhteystiedot

Kauppakatu 8, 2. krs (käynti sisäpihan puolelta)
43100 Saarijärvi
sähköposti: toimisto (ät) kehra.net

Toimisto on avoinna pääsääntöisesti klo 10-16, mutta työmme on osittain liikkuvaa – kannattaa soittaa ja sopia tapaaminen.

Heli Ihanainen
projektipäällikkö – OTE-hanke
puh. 045 2766 211
sähköposti: heli.ihanainen (ät) kehra.net

Riikka Oikari
hanketyöntekijä – OTE-hanke
puh. 045 2766 210
sähköposti: riikka.oikari (ät) kehra.net

 


Linkkejä

Lisätietoa muualta (linkit avautuvat palvelun tuottajan sivuille uuteen välilehteen) :