KEHRÄ
EtusivuKehräkumppanit ryKehräkumppanit ry:n jäsenkirje ja jäsenmaksulasku 2020

Kehräkumppanit ry:n jäsenkirje ja jäsenmaksulasku 2020

-Syyskuu 2020 –

Hei Kehräkumppanit ry:n jäsenjärjestön edustaja!

Kehrä on jälleen ollut monessa mukana kuluneen vuoden aikana. Tapahtumayhteistyö on jatkunut ja haastekampanjat SUN Siisti Saarijärvi ja Kukkiva Saarijärvi ovat kannustaneet yrityksiä, yhteisöjä ja yksityisiä ihmisiä pitämään huolta yhteisen ympäristön viihtyisyydestä. Valon Joulu -haaste ja Saarijärveläinen-lehden kanssa järjestetty Kaunein Jouluikkuna -äänestys toivat valoa ja iloa joulun aikaan, samoin erityisesti MLL:n kanssa yhteistyössä järjestetty Lahjapuu-keräys. Yhteistyö on konkreettisesti mahdollistanut monta hyvää asiaa! Tätä Kehrä haluaa olla edelleen osaltaan tukemassa ja tekemässä!

Suuri ponnistus yhdistykselle oli uuden yhteisötilan – SUN Saarijärvi OLOTILAn – avaaminen viime keväänä Kehrän toimistotilan viereen. Yhteistyökumppaneina ovat Saarikan Meidän Tupa ja MLL:n Perhekahvila, jotka toimivat tilassa säännöllisesti. Tila on perustettu ilman hanke- tai muuta julkista rahoitusta, toki kalusteita ja varusteita saimme myös lahjoituksina. Suuri kiitos kaikille meitä tukeneille: Pa-Ri Materia, OivaTyö, Kelloliike Porri, Matto- ja maali Koskinen, Tokmanni, Logstor sekä Piispala!

Yhteisöjen käytössä on nyt avara ja valoisa, hyvin varusteltu noin 50 hengen kokoontumistila. Tilasta löytyy kokousvälineiden lisäksi avokeittiö varusteineen (kahvin- ja vedenkeitin, perkolaattori 40 kupillista, hella/uuni, mikro, jääkaappi-pakastin, astiasto). Tila on esteetön (talossa hissi ja inva-WC).

Tila valmistui juuri poikkeusolojen kynnyksellä, ja kokoontumisrajoitukset kevään ja kesän aikana ovat tietysti vaikuttaneet toimintaan. Syksyn tullen on toiminta vilkastunut. Koronatilanteen vuoksi tila siivotaan ja puhdistetaan jokaisen tapahtuman tai kokouksen jälkeen. Tervetuloa siis turvallisin mielin tutustumaan tilaan! Muistattehan, että Kehrän jäsenjärjestöille tilan käyttömaksut ovat huomattavasti muita käyttäjiä edullisemmat. Lisätietoja tilasta, varustelusta ja käyttömaksuista: www.sunsaarijarvi.fi.

SUN Saarijärvi -sivusto toimii OLOTILAN lisäksi Kehrän jäsenyhteisöjen tiedoskanavana. Sivustolle kootaan yhdistysten toiminnan ja palvelut kokoavaa hakemistoa, mihin toivomme kaikkien jäsenyhdistystemme ilmoittavan tietonsa veloituksetta. Tiedot voi ilmoittaa tämän linkin kautta.

Kehräkumppanit ry on merkittävä työnantaja seutukunnalla

Kehräkumppanit ry on toiminut työllistämisen edistämiseksi Saarijärven seutukunnalla vuodesta 2002. OTE2-hanke saa työllisyyspoliittista avustusta Keski-Suomen TE-toimistolta. Hankkeen toiminta-alue on Saarijärvi, Karstula, Kannonkoski, Kyyjärvi ja Kivijärvi. Hankkeen palvelut ovat tarkoitettu pitkään työttömänä olleille ja osatyökykyisiä henkilöille. Palvelu sisältää apua työllistymiseen ja työkyvyn selvittämiseen, tukea koulutukseen tai yrittäjyyteen siirtymisessä sekä tukea palkkatukityöllistymiseen. Palkkatuella työllistäminen painottuu henkilöiden edelleensijoittamiseen ulkopuolisiin työkohteisiin; yrityksiin, yhdistyksiin, kuntiin ja yksityisille henkilöille. Tarjoamme myös omaa koulutusta työllistymiseen liittyvistä aiheista. Neuvomme alueen yrityksiä (työkohteet) työllistämiseen liittyvissä asioissa.

Kehräkumppanit on osa isoa työllisyystoimijoiden joukkoa. Kuluneena vuonna olemme yhteistyössä järjestäneet Työnhakijoiden Teemapäiviä myös verkossa ja tiedottaneet työnhakijoita ajankohtaisista asioista sekä tiedottaneet avoimista työ- ja koulutusmahdollisuuksista. Vuoden 2020 aikana olemme tavanneet 126 henkilöä ja työllistäneet 51 eri henkilöä. Syyskuussa 2020 hanke työllistää 31 henkilöä. Yhteensä Kehräkumppanit ry:n palkkalistoilla on 39 henkilöä.

Lisätietoja hankkeesta: www.kehra.net/kehratyollistaa/

Ajankohtaista Kehräkumppanit ry:ssä

Kehräkumppanit ry:n hallituksen vuonna 2020 muodostavat Suvi Rossi (pj.), Maria Görman, Tuija Laitinen, Riitta Lintunen, Pasi Pyykkinen ja Tarja Rekonen. Hallituksen varajäsenet ovat Mauri Ihanainen ja Satu Iso-Ahola.

Kehrän jäsenenä yhdistyksenne on mukana ja tukemassa toimintaa niin yhteistyön kehittämisessä kuin merkittävänä työllistäjänä. Viestin lopussa liitteenä on jäsenkirje sekä jäsenmaksulasku vuodelle 2020. Toivomme, että suoritatte maksun 15.10. mennessä.

Aurinkoista syksyä ja toimeliasta loppuvuotta!

Kehräkumppanit ry:n hallituksen puolesta

Suvi Rossi (pj.)                                    

sähköposti: suvirossi(at)hotmail.com    

 

Lataa pdf:  JÄSENMAKSULASKU 2020

Kehräkumppanit ry jäsenkirje 2020